Fransa’nın en büyük Halı Mağazası Class Halı açıldı. Paris’te yaşayan ikin genç ve dinamik kardeş, ilk önce ev ve iş yerlerindeki halıları yıkayıp temizlemek için açtıkları iş yerini daha sonra 500 m2 bir alanda beş bin model 18 bin adet halının satışa sunulduğu bir mağaza haline getirdiler.

Müşterinin istediği her ebatta halı var. Paris ve çevresinde yaşayanların güvenini kazanan, halı yıkamadaki başarılarını bundan böyle müşterilerinin ev ve iş yerlerini halıyla döşemeye kararlı görülüyor Hüseyin ve Hakan Fidan kardeşler. 

İş ciddiyetini ön planda ve kısa zamanda bugün ki geldikleri durumun değerlendirmesini bu şekilde yorumlayan Hüseyin Fidan, ” Class Halı Yıkama Şirketimizi kurup iş yerini açtığımız zaman, evlerinden alıp getirdiğimiz halıları gördük ve müşterilerimizin yeni halıya ihtiyaçları olduğunu tesbit ettik. Bu çerçevede, İstenilen boyda arzu edilen metre kare çapında bir metre kareden tutun da on beş metre kareye kadar mağazamızda halı bulabilecekleri şekilde mağazamızı dizayn ettik ” Şeklindi konuştu. Yeni açtığımız, Klas Halı mağazamızda görülebileceği üzere halı çeşitlerimiz oldukça fazla, Türkiye’den Gaziantep’den geliyor halılarımız. Müşterilerimizin her kalitede halı bulabileceği bir halı reyonu sunuyoruz. Ayrıca, Müşterilerimizin bütcesini göz önünde bulundurup ona göre, çok ucuz olanı da burda bulabilirler. Elbette kalitesi tartışılmayacak olan pahalı İpek halılarımız olduğu gibi, bambudan imal edilmiş olan halılarımız da var. Müşterilerimizin halı üzerine isteyebileceği her model ve kalite halılar görüldüğü şekil gibi mağazamızda zengin ve bol çeşit olarak fazla olduğu gibi fiyatı çok ehven halılar da bulabilir.

Evlerini döşemek veya ihtiyacı olan halıyı almak isteyen müşterilerimiz, yeter ki yeni açılan, Adres :23 Avenue Général Gallieni, 93380 Pierrefitte-sur-Seine adresindeki class Halı mağazamıza uğrasınlar, Görüldüğü gibi mağazamızın orta yerinde özel otantik koltuklarımıza otursun müşterilerimiz, biz kendilerine çayımızı kahvemizi ikram edelim ve daha sonra arzu ettikleri desen ve kalitedeki halıları birlikte seçelim ” diyor.

Kaynak: https://hodrimeydan.net/2020/06/04/fransanin-en-buyuk-hali-magazasi-klas-hali-acildi/